Horoskop inför skolan och hösten!

Väduren
Nyckelord: koncentration.
Det beror bara på dig själv om din skolstart blir bra. och den som börjar bra får ju bra resultat. Välj dina eftermiddagsaktiviteter noga och fördela din energi på bästa sätt!
Planera din vecka!
 
 Oxen
Det viktiga är att förstå vad du själv vill ha.
För dig i Oxens tecken gäller det att tänka till i slutet av sommaren. Lär dig att själv bestämma vad som är bra för dig och bry dig inte m vad andra tycker.
Låt dig inte påverkas!
 
 Tvillingarna
Motstridiga känslor, men det klarnar snart.
Den obeslutsamhet som ibland kännetecknar Tvillingarna är särsklit stark just nu, och du har svårt för att välja både i kärlek och vardagslivet. Men till slut klarnar du upp det.
Red ut dina tankar!
 
Kräftan
En ljuv och kärleksfull tid väntar dig.
Samtidigt som du går tillbaka till vardagslivet i höst får du känslor och relationer en stor betydelse för dig och du får intensiva ögonblick i kärlek och vänskap.
Städa ditt rum!
 
 Lejonet
Kompisarna är jätteviktiga!
Du längtar efter att komma till klassen och träffa kompisarna och dela allt med dem igen. För dig som börjar en ny skola väntar nya trevliga bekantskaper.
Lyssna på goda råd!
 
 Jungfrun
Nu får du se resultatet av all energi som du har samlat under lovet.
Du får ett härligt slut på sommaren och börjar skolan igen full av optimism och positiva känslor. Du känner dig energisk, superaktiv och redo att göra ditt allra bästa. Kanske blir någon lite avundsjuk på dig...
Välj rätt sport!
 
 Vågen
En lovande start med lugn och harmoni.
Du är rationell och förnuftig och lyckas bra med att organisera allt. Du får inga problem med att kombinera skola och fritid. Lite missförstånd där hemma, men det går snabbt över.
Skratta så mycket du kan!
 
 Skorpionen
Höstljuv kärlek för superkänsliga tjejer!
Sommarens sista dagar blir förvånansvärt lugna. Ta tillfället i akt och ta vara på all enegi du har samlat under sommaren, för när höstterminen börjar blir dett full fart.
Var inte orolig!
 
 Skytten
Ibland är det bra att ta första steget.
Ett rejält bråk med en kompis kastar en lite skugga lver din skolstart. Strunta i din stolthet och försök att diskutera saken med din kompis, även om du är övertygad om att du har rätt.
Var lite mer tolerant!
 
 Stenbocken
Om du inte har lust att börja igen...
... se till att du får det! Dina tankar är fortfarande kvar i minnena från sommarlovet och du är inte så koncentrerad, men kom ihåg att med en bra start är hälften vunnet. Lämna inget åt slumpen och locka fram din enegi!
Plugga tillsammans med en kompis!
 
 Vattumannen
Kreativitet på uppgående - det är dags att planera!
Du har laddat upp under den långa sommaren och är redo att börja ett nytt skolår på bästa sätt. Var kreativ när det gäller att organisera dina veckoaktiviteter också!
Hjälp till hemma!
 
 Fiskarna
Kärlek väntar bakom hörnet.
När du kommer tillbaka till skolan är det någon du verkligen bryr dig om som kommer att ge dig ny uppmärksamhet. Det får dig att glömma att du var ledsen över att sommarlovet var slut. Ge dig hän åt magin!
Uppdatera din look!
 

Kommentarer
Postat av: Sasha Rainnight

Okej, det där var läskigt... Min stämde in perfekt... owo

Svar: För mig med! :O Jag följde rådet och det gick bra :D
Emilia Nightbridge

2013-08-20 @ 17:16:48
URL: http://sasharainnight.blogg.se



Ditt namn här:
Kom ihåg mig?

Skriv din E-postadress: (Den kommer inte synas)

Har du en blogg? skriv den här:

Kommentar:

Trackback
HÄR KAN DU SKRIVA INFO OM DIG SJÄLV!


HÄR KAN DU SKRIVA INFO OM DIN HÄST